2013. szeptember 6., péntek

Könyvkiadás

Ön megírja, mi megjelentetjük könyvét
Könyvkiadás
Könyvet írt? Mi segítünk kiadni..
Kézirtát jutassa el szerkesztőségünkbe, s ajánlatot teszünk a kiadásra a lehető legkedvezőbb áron.
Lepje meg családját, ismerőseit saját könyvvel (pl.családtörténet, napló, útiraíjz, helytörténet) bármilyen témában.
Mit végzünk el ? A kéziratot elolvassuk és véleményt formálunk.
Nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek adnak tanácsot, javaséatot a szöveg megszerkesztéséhez, a szöveg elrendezéséhez.
Kialakítjuk a könyv formáját. Ellenőrizzük a helyesírást, ha kell, de kérésünk, hogy a szöveg hibátlan helyesírású legyen.
z utóbbi időben kiadott könyveinkből mutató: Mibe kerül egy könyv: Mindenkit legjobban ez érdekel mibe kerül a könyv kiadása.(Példaként a legegyszerűbbet prezentáljuk: 100 oldalas, A/5-ös méretű könyv, fekete fehér nyomással, színes borítóval, legkevesebb 100 példányban 150.000 Ft-ba kerül (de mindegyik könyvhöz egyedi kalkuláció alapján teszünk ajánlatot. Az ár alakítását meghatározza a példányszám is. Ha gépelt (word formátumba) szöveget kapunk, s a korrektúrát is elvégezték, akkor olcsóbb minden.

Ha elküldi a legfontosabb adatokat akkor küldünk árajánlatot 24 órán belül. (emailcím: flp.belafulop.bla@gmail.com  ) 
A kiadó egyelőre csak a szerző (megrendelő) által finanszírozott könyvek kadását vállalja, s a következőeket végzi el: (a szöveg számítógépes szerkesztése, korrektúra ellednőrzés, oldalméretre tördelés, képek elhelyezése, formázás - bekezdésekm beszúrások, megjegfyzések . ISBN szám intézése, könyvek küldésre az OSZK-ba. Reklámozás, nyomdai ügyintézés, ellenőrztés.

Írjon most és kérje ajánlatunkat: 
 flp.belafulop.bla@gmail.com   

Nincsenek megjegyzések: